PRESERVED : ถนอมไว้ซึ่ง...
265฿
ไส้กรอกอีสาน “Sai krok Issan”
Issan Style pork Sausage cured with organic gaba rice
265฿
240฿
จิ้นหมูส้มเมือง (แหนม) “Neam”
Grilled northern style garlic and sticky rice cured pork
240฿
245฿
ไส้อั่วแบบเชียงราย “Sai Ouwa”
Coconut smoked Chinag Rai curry sausage
245฿
165฿
เนื้อหมู แดดเดียว “Moo dairt diow”
Sun-dried (one day) pork with native coriander seed ( Pork jerky)
165฿
195฿
ข้าวทอดยำปลาอินทรีย์แม่กลองเค็ม “Khao tort pla insri kem”
Crispy rice ball of salted mackerel (3 pcs)
195฿
265฿
หมู3ชั้นหมักข้าวหมากย่าง “Moo sam chan”
Koji marinated pork belly
265฿
CHAR.COAL.GRILL : ปิ้งปิ้งย่างย่าง
295฿
ซี่โครงหมูบาร์บีคิวแบบเยาวราช “Si krong moo Bar Bee que”
BBQ pork ribs China town style
295฿
380฿
สะเต๊ะไก่บ้านกับอาจาด ขนมปังไข่แดง และ น้ำจิ้มสะเต๊ะ “Satay gai”
Chicken satay with cucumber relish , peanut sauce & toasted brioche ( 5 skewer)
380฿
260฿
คอหมูย่างกับแจ่วรสเด็ด “Kor Moo yang”
Grilled pork neck with spicy tamarind sauce
260฿
150฿
หมูปิ้งหายเมา “Moo Ping”
Spicy sober Pork on skewer ( 3 skewers)
150฿
45฿
ข้าวเหนียว หรือ ข้าวจี่ เป็นของแนม “ khao niew”
Steamed sticky rice or Egg coated grilled sticky rice
45฿
180฿
ลาบไก่แบบลานนา “Larb gai tsukune”
Grilled northern style larp Tsukune
180฿
Wok wok : ผัดผัดไฟแดง
240฿
ผัดผักบุ้งไทยกะปิชั้นดี “pad pak bung”
Stir-fried Morning glory with shrimp paste
240฿
380฿
ผัดกระเพราเนื้อ “pad gra pao nua”
Stir-fried Minced beef with holy basil and deep fried egg
380฿
220฿
ผัดเขือส่ายหน้า “ pad keu sai nha”
Stir-fried long aubergine with thai basil
220฿
REFRESHING : สดชื่น เผ็ด เผ็ด
Spicy Siamese Salad
135฿
ตำถั่วน้ำปลาร้า “tum tau”
Green bean with fermented fish and shrimp paste
135฿
220฿
ลาบปีกปลาหมึก “lab peak pla meuk”
Isaan style salad of squid wing & toasted rice
220฿
145฿
ยำไข่ดาวอินทรีย์ “yum kai dao”
Salad of deep-fried organic egg.
145฿
120฿
ยำกึ๋นไก่ย่าง “yum gueng gai”
Chicken gizzard salad with local green
120฿
195฿
ยำผลไม้ “yum polamai”
Fruit carpaccio Salad
195฿
160฿
ยำปลากระป๋อง “yum pla ka pong”
"Canned" Makerel in tomato sauce salad
160฿
PICKLED : ดองดีดี
65฿
ผักดองรวมเสียบไม้ “pak dong ruam”
Siamese Pickled Pincho (5 sticks)
65฿
65฿
มะม่วงเปรี้ยวแช่น้ำปลาและพริกป่น “Mamuang prieaw”
Sour Green mango macerated in fish sauce and chili powder
65฿
65฿
กระเทียมลำพูนดอง “Kra tiem dong”
Lum prang honey pickled single clove garlic
65฿
65฿
ยำผักกาดดองสามรส “pak kaat dong”
Jar of picked mustard greens with chili & Fish sauce
65฿
65฿
ยำไช๊โป๊ “Yum chai po”
Pickled Turnip with Chili & lime
65฿
CRUNCHY & CRISPY : กรุบกรุบกรอบกรอบ
95฿
เม็ดแตงโมอบใบมะกรูด “Met tang mor”
Freshly toasted watermelon seeds with kaffir lime leave
95฿
250 ฿
หนังไก่ทอดน้ำปลาชั้น 1 และศรีราชาทำเอง “Nang kai tort”
Chicken Movie with home-made See-ra-cha sauce (1 pc)
250 ฿
250฿
หมึกทอดขมิ้น “Meuk tod kamin”
Batter-fried squid & crispy garlic and shallot
250฿
285฿
คากิพะโล้ทอดกรอบ กับพริกน้ำส้ม “Kaki paloa tod”
Crispy and Cruncy five-spices braised pork trotter served with orange chili vinegar dressing
285฿
CLAY POT : ต้ม ต้ม อบ อบ
380฿
หมูสามชั้น หุงข้าวอินทรีย์ “Kao moo sam chan”
Steamed rice with 3 floor pork
380฿
295฿
แกงหมูฮ้องแบบใต้ “moo hong”
Braised southern style pork belly and ribs with pepper & toddy palm sugar
295฿
280฿
หมูสับกับมะเขือยาวแบบจีนราดไข่ตุ๋น “ma keua yao”
Braised Minced pork with eggplants on steamed egg custard
280฿
Curry : แกงร้อน
395฿
แกงเขียวหวานไก่บ้านและเครื่องใน “geng kiew wan gai bann”
Green curry of chicken on the bone with all the best bits
395฿
395฿
แกงแดงไก่ใส่ฟักเขียว “geng deng gai sai fuck”
Red Curry of summer melon and chicken (on the bone)
395฿
395฿
แกงคั่วซี่โครงหมูใต้ “geng krau sii krong moo”
Southern Style curry with pork ribs
395฿
45฿
ขนมจีนหรือข้าว kanom jeen / khao
Either have it with rice or rice noodle.
45฿
SOUP : น้ำ น้ำ
195฿
ต้มยำขาหมูผักกาดดอง “tom yum kha moo”
Spicy soup of pork hock and pickled cabbage
195฿
240฿
ต้มขมิ้นไก่บ้าน "Tom Kamin Kai Ban"
Spicy soup of chicken with turmeric
240฿